Onze kleinschalige kwekerij bevindt zich in Haarsteeg, een klein dorpje op steenworp afstand van ‘s Hertogenbosch. Komt u de planten ophalen en bent u benieuwd naar de omgeving? Dan kunnen wij de onderstaande locaties van harte aanbevelen.

Haarsteegse Wiel

Het Haarsteegse Wiel ligt op loopafstand van de kwekerij. Dit wiel is een van de diepste van Nederland; op sommige plekken tot wel 20 meter. U kunt hier heerlijk wandelen, fietsen en vogelen.

Vestingstad Heusden

Heusden is een oude vestingstad gelegen aan de  Maas en de Bergsche Maas. De stad is vrijwel volledig gerestaureerd in oude stijl. U kunt hier terecht voor een wandeling over de stadswal en vlak bij de stadshaven ligt de prachtige Heemtuin De Meulenwerf.

Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen

Het grootste nationale park van Noord-Brabant is ruim 3500 hectare groot. U kunt hier uitgebreid wandelen en fietsen door heidevelden en bossen. In de omgeving zijn diverse restaurants waar u terecht kunt om koffie te drinken.

‘s Hertogenbosch

De hoofdstad van de provincie Noord-Brabant biedt u prachtige architectuur zoals de oude grachtenpanden en de St. Janskathedraal. De Grote Markt is vrijwel alle dagen van de week open. De Bosche bollen zijn nergens zo lekker als in Den Bosch.

De Efteling

De Efteling beschikt naast het sprookjesbos en de attracties, ook over prachtig aangelegde siertuinen.

Kwekerij Goede-Planten

Voor al uw inheemse bloemen en planten

Contact

Vergereindseweg 2
5254KE Haarsteeg
info@goede-planten.nl

Bezoek op afspraak